Scroll Down
Back to home

Brainfinity revolucija obrazovanja

Koncept koji objedinjuje svetske metodičke trendove obrazovanja ističući u prvi plan problem solving, jednu od najvažnijih veština budućnosti

O nama
Let's Start

BRAINFINITY model obrazovanja budućnosti

Brainfinity revolucija bazira se na problem solvingu, jednoj od najneophodnijih veština sadašnjice bez koje budućnost ne bi imala smisla. Razvoj tehnologije, nauke i ekstremno brze promene sa kojima se suočava društvo zahtevaju i novi pristup životu, a problem solving se sam nameće kao osnova takvog obitavanja. Upravo iz ovog razloga je pokrenut Brainfinity.

Brainfinity model obrazovanja i života donosi savete, ideje, inpute, rešenja i sugestije koje pojedinci praktično koriste kako bi rešili problemske situacije u kojima se svakodnevno nalaze. Dodatno, problem solving se kroz Brainfinity inkorporira u obrazovanje i direktno utiče na razvoj dečjeg razmišljanja, usavršavanje nastavnika, pospešivanje funkcionisanja škola, unapređivanje rada kompanija, ali i na individualno usmeravanje pojedinaca ka postizanju boljih personalnih i profesionalnih rezultata.

Šta Brainfinity donosi zajednici?

Brainfinity pomaže društvu da aktivnije uključi problem solving u ljudsku egzistenciju i tako pojedincu olakšava pronalazak najoptimalnijeg rešenja za probleme sa kojima se svakodnevno susreće.

Aktivnosti Brainfinityja pomažu učenicima, nastavnicima, školama, kompanijama i pojedincima uopšte da iskoriste problem solving na svim poljima.

Pogledajte Brainfinity aktivnosti

Obrazovna revolucija

Brainfinity podstaknut inicijativom internacionalne obrazovne alijanse

LINK EDU ALLIANCE
INICIJATOR AFIRMATIVNIH PROMENA

Zajednica koja broji blizu 50 obrazovnih ustanova i servisa koji rade na svim nivoima obazovanja, LINK Educational Alliance, započela je popularizaciju problem solvinga kroz Brainfinity. Ideje i načela Brainfinityja prenete su i u LINK obrazovne ustanove zarad boljih uslova obrazovanja dece i odraslih.

Oprobani Brainfinity model već u učionicama

Obrazovne ustanove LINK Edu Alliance već su primenile Brainfinity model obrazovanja u svojoj nastavi. Za učenike, studente i polaznike se časovi posebno osmišljavaju i obavezno uključuju ispitane i proverene Brainfinity metode učenja.

active brainfinity

Širenje dobre prakse

BRAINFINITY AKTIVNOSTI
PRILAGOĐENE SVAKOME

Pojedinac svakodnevno koristi problem solving veštine, samo većina njih toga nije svesna. Brainfinity ovu veštinu omasovljava i čini je globalno poznatom. Zbog toga su Brainfinity aktivnosti prilagođene različitim grupama kako bi one ovaj model obrazovanja koristile na način koji im najviše odgovara.

Postanite deo Brainfinityja

© Brainfinity 2021 / Sva prava zadržana.
Close
Optimized with PageSpeed Ninja