Scroll Down
Back to home

Kompanijske studije slučaja

Kompanije, pošaljite nam svoj problem i dobićete kvalitetno, inovativno rešenje koje će kreirati timovi učenika uz našu pomoć, koristeći problem solving veštine

Let's Start
//Kompanijske studije slučaja

Kompanije, očekujemo vaše probleme

01.

Kompanije dobijaju efikasno rešenje
Učenici rešavaju realne korporativne probleme

Category :

Kada problem rešavaju deca kompanije imaju ogromnu uštedu, a deca uče kako funkcioniše tržište rada

U Brainfinity studiji slučaja kompanija zadaje konkretan problem timu učenika nakon čega dobija detaljan predlog njegovog rešenja.

Umesto da plaća eksterne agencije da joj reše određeni problem, kompanija, bez obzira kojom branšom se bavi, može da pošalje svoj problem Brainfinityju. Naš tim zatim oblikuje taj problem, prilagođava ga učenicima, a nakon što ga učenici reše, Brainfinity tim ga sređuje i šalje određenoj kompaniji.

Ovaj model ima dvostruki učinak. Kompanije imaju uštedu jer ne plaćaju paprenu cifru kako bi rešile svoj problem, dok učenici već u toku školskih dana mogu da vide kako funkcioniše tržište rada i nađu se u cipelama poslovnih ljudi.


  • Vrsta problema : Bilo kakve prirode
  • Ko rešava problem : Osnovci, srednjoškolci
  • Vrsta kompanije : Sve branše
  • Rok za rešavanje : Po dogovoru
  Interdisciplinarni pristup Brainfinityja

  „Brainfinity je veoma dobar zato što meša matematiku i realnost. Posebno mi se sviđa što je interdisciplinarno. Brainfinity vrednuje upravo to – kako da rešite problem koji nije samo fizika ili samo srpski jezik, nego je matemastrohemogeolingvistika”, Nemanja Đorđević, član žirija Brainfinity 2020

  Univerzalni koncept koji spaja poslovanje i obrazovanje

  Mnogi ga smatraju mačem sa dve oštice, ali ovakav pristup kompanijama donosi mnogo bolje rezultate, jer veoma često deca izrode rešenja i ideje koje stariji ne mogu ni da zamisle. Te ideje se u 90% slučajeva pokažu kao veoma održive i profitabilne.

  Kompanija dobija sveže ideje, učenici neprocenjivo iskustvo

  Nakon završetka Brainfinity studije slučaja kompanija ne mora da prihvati sve elemente koje su joj timovi učenika isporučili. Neke od učeničkih ideja sigurno će naći svoje mesto u kompaniji, dok će rad na realnim projektima uspešnih kompanija učenicima biti plus u daljem razvoju.

  Kompanije koje prođu kroz Brainfinity studiju slučaja postaju deo Brainfinity sistema

  Nakon što učestvuje u Brainfinity studiji slučaja kompanija postaje deo Brainfinity sistema. Ako nakon toga ima novi, a kompleksniji problem za učenike u rad na njemu se aktivno uključuju i stariji eksperti iz Brainfinityja.

  Pošaljite svoj problem ovde
  © Brainfinity 2023 / Sva prava zadržana.
  Close
  Optimized with PageSpeed Ninja